Descoperă
experiența
Lotca

Cherhanaua cu ponton

care te aduce mai aproape de natură și de plăcerea gustului!

Lotca este restaurantul creat după o rețetă în care natura ne-a inspirat la fiecare pas, de la design-ul feeric, până la meniul gândit în detaliu ca să-ți bucure fiecare simț. Povestea sa pleacă de la ingredientele locale crescute în fermele și serele ARCA și se scrie în fiecare dish gândit de

Chef Ștefan Popescu.

Preparatele Lotca

Când darurile naturii întâlnesc pasiunea unui chef vizionar

Am creat meniul restaurantului având în minte cadoul pe care vrem să ți-l facem de fiecare dată când ne vizitezi: plăcerea de a alege dintre preparate create cu grijă și pasiune pentru gust.
Pentru că varietatea de pește crescut în iazurile ARCA vine cu o savoare unică, ce îi surprinde și pe cei mai pasionați dintre cunoscători,
specialitățile pescărești sunt vedetele bucătăriei Lotca.
Iar aperitivele, felurile principale cu carne, supele și salatele poartă fiecare cu sine tot ce-i mai rafinat din gastronomie.

Aperitive

Deschid spectacolul gustului cu ingrediente și arome care te fac să-ți dorești mai mult.
Și este doar începutul.
Salată de icre de păstrăv și icre de crap, lămâie rumenită și bruschete cu ulei de măsline
Bruschete cu roșii cultivate de noi, prosciutto, somon fumé și mix lettuce
Carpaccio de ton cu salsa de mango, ciuperci pleurotus tempura și sare Maldon

Specialități
pescărești

Îți aduc în farfurie gustul veritabil ARCA, prin savoarea soiurilor de pește crescut cu grijă pe domeniul nostru.
Stoceag de sturion
File de sturion cu spanac tânăr, piure de năut, năut crocant și sos de lime
Crap file cu fenicul sotat, midii crocante, zucchini cocotte și sos de lemongrass
Saramură de sturion, mămăligă cu trufe și chipsuri de sfeclă roșie
Creveți jumbo pe plită, roșii cherry gratinate, salsa de avocado și lămâie

Specialități
din carne

Îți aduc mixuri surprinzătoare de ingrediente și duc pasiunea pentru gust la nivelul următor: acela care te face să revii.
Mușchi de vită Uruguay cu piure de cartofi cu leurdă, ceapă rumenită, ciuperci și sos de vin
Pulpă de rață confiată, varză roșie caramelizată cu ghimbir, fondant de ridiche Daikon, sos de vin roșu
Coaste de porc gătite încet cu cartofi wedges de casă cu usturoi și parmezan, salată Coleslaw și sos Aioli
Antricot de vită de Uruguay, cartofi Dauphinoise, ceapă roșie în tempura și sos de piper

Preparate vegetariene

Îți tratează pofta pentru savoare așa cum merită: cu ingrediente-cadou de la natură, care nu fac niciun compromis de la gustul memorabil.
Burrata în stil mediteraneean cu sfeclă roșie, mix de lăptuci, roșii, grapefruit, kaki, suc de rodie și lime
Salată grecească cu tofu și roșii de la noi din grădină, ulei de măsline și măsline kalamata

Paste și risotto

Îți aduc arome spectaculoase în combinații îndrăznețe, omagiind ingredientele desăvârșite și creând experiențe culinare veritabile.
Risotto venețian cu mascarpone, tentacule de calamar și semințe de dovleac prăjite
Paste cu fructe de mare

Cei care fac magia să se întâmple

Bucătarii Lotca, se inspiră din tot ce are mai bun natura de oferit și au grijă să pună în valoare fiecare cadou pe care ni-l face la ARCA: de la peștele crescut în iazurile noastre, la ingredientele cultivate sustenabil aici.

Împreună, au scris povestea unui meniu creat să impresioneze.

Crama
Lotca

Un vin bun potențează aromele și desăvârșește experiența gastronomică. Un vin bun este inspirația conversațiilor savuroase și al întâlnirilor spumoase.
Pentru că vrem să ai parte de mese pe care să nu le uiți, te invităm în crama noastră ce găzduiește cele mai rafinate vinuri, suflete pereche ale preparatelor din meniu.

Experiențe culinare pentru orice ocazie

Fie că vrei să te relaxezi la masă alături de cei dragi, ai un prânz de afaceri, pui la cale o cină romantică sau sărbătorești un moment special din viața ta, Lotca are pentru fiecare ocazie o poveste culinară scrisă special pentru tine.
Pentru mai multe informații ne puteți contactat la numărul de telefon:
+40 748 99 55 55

Sau la adresa de e-mail:
lotca@arca-resort.ro