Descoperă
experiențele
Arca

Pentru fiecare parte din tine

Am sădit pe domeniul ARCA locuri speciale în care se nasc experiențe deosebite, fie ele captivante, relaxante, educative sau distractive, astfel încât fiecare dintre oaspeții noștri să rămână cu câte o amintire preferată și un zâmbet sincer.
Te invităm să le descoperi!

Timp liber

Un parc desprins parcă din lumea poveștilor, care dă contur celor mai frumoase amintiri. L-am amenajat dorindu-ne să îți oferim o altfel de experiență relaxantă, una care să împletească liniștea cu rafinamentul, familiarul cu surprinzătorul.
Iar pe cel din urmă îl vei descoperi din plin în rozul cald ce învelește întreg parcul!

Parc de joacă pentru copii

Pentru că pofta de viață a copiilor ne inspiră în fiecare zi, le mulțumim în felul nostru, cu un loc doar al lor.
Am creat un loc de joacă pentru copii într-un parc de poveste, în care ne-am aliat cu natura și am pus la cale cele mai distractive experiențe care vor surprinde și vor încărca cu energie spiritele aventuriere.

Sport

Dacă pentru tine relaxarea înseamnă mișcare, o vei simți din plin pe terenurile de tenis ARCA. Le-am pregătit pentru tine așa cum ai nevoie, fie că vrei să îți exersezi practica, fie că abia pășești în lumea acestui sport. Echipa noastră este mereu la dispoziția ta ca să ai parte de o experiență ROZ☺

Rezervație de cerbi și căprioare

Te invităm să descoperi cele trei rezervații cu specii diferite de căprioare și cerbi, pentru experiențe inedite pentru cei mici și cei mari – interacțiuni pline de gingășie, picnic și camping cu splendidele viețuitoare.
Calina este un colț de natură în care timpul se scurge fără grabă și se măsoară doar în bucuria de a explora.

Disponibil începând cu finalul anului 2022

Timp liber

Lacul natural cu apă turcoaz din cadrul fermei Calina II, al cărui mal va găzdui experiențele de picnic cu căprioare.

Crescătorie

Zona de bazine cu pești, sturioni, lostriță, păstrăv și alte specii, este introdusa în circuitul turistic, pe bază de tururi ghidate.

Vor prinde contur

perioada 2022-2024

Crescătorie de fazani
Crescătorie de rațe domestice
Producție de zmeură, mure și coarne
Fermă
Seră
Apicultură
Energie verde