Evadarea din
freamătul orașului

Începuturi

ARCA a luat naștere în jurul unei ferme piscicole, din dorința de a-ți oferi un loc în care să evadezi din freamătul orașului și să te reapropii de natură prin experiențe împlinitoare. La Blăgești am creat, nu doar un resort, ci și un ecosistem – pentru că respectul pentru mediu este mantra noastră.

Aici și acum

Așteptările tale sunt ghidul nostru.

Cu ele și prin ele am creat tot ce-i mai bun pentru tine și cei dragi. Un spațiu de poveste, un restaurant care pune în valoare darurile naturii de la Blăgești, experiențe surprinzătoare, locuri de cazare create cu gândul la relaxarea ta supremă, evenimente inedite.

Respectul pentru mediu
este mantra noastra

Viitorul

Pe cât de mândri suntem de povestea pe care am clădit-o la ARCA, pe atât de entuziasmați îi așteptăm viitorul. Pentru că știm că vom crește împreună. Suntem aici să te auzim când ai pentru noi sugestii sau idei și plănuim o mulțime de noi capitole și surprize pe care să le aducem la viață împreună.
Trebuie doar să rămâi aproape!

De ce am poposit în Blăgești

Pentru că ne-am dorit să aducem în zona Moldovei o poartă spre o lume de poveste, prin care oameni din toată țara să treacă și să-și găsească oaza de liniște, de libertate, de aventură și de frumos pe care o merită.
Pentru că ne-am dorit să clădim pe temelia unui ecosistem cu care natura să fie deja prietenă: o fermă de piscicultură pe care am transformat-o și prin care creștem și acum, în ritmul lor, sturioni, păstrăvi, crapi și o mulțime de alte specii.

Echipa

Ei sunt cei care se asigură că escapada ta la ARCA este exact așa cum îți dorești să fie – de fiecare dată. Cei care pun cap la cap fiecare idee, fiecare vis, fiecare nou capitol și le aduc pe toate la viață, așa cum știu mai bine, pentru tine.

Oamenii care fac locul

Atenția lor se îndreaptă doar către tine și nevoile sau dorințele tale. E ușor să-i recunoști: îi vei găsi în întregul complex, gata să te ajute cu orice ai nevoie. Și pentru că fiecare dintre ei are în grijă câte o parte din ARCA,
poți să fii sigur că ești pe mâini bune în orice moment.