Parcul artizanal

desprins din lumea poveștilor ce redefinește relaxarea

Un cumul de posibilități într-un parc infuzat cu accente de roz cald: spațiu de relaxare, promenadă și reverie, loc de desfășurare pentru evenimente pop-up sau de expunere a creativității artiștilor în care credem.
Născut prin împletirea viziunii noastre cu imaginația arhitectului peisagist și desăvârșit de echipa de constructori, parcul de la Blăgești este un loc unic în România, ce anticipează dorința vizitatorului de a regăsi armonia în cadrul vieții sale cotidiene.
“Poof oferă echilibru interior și creează spații serene, de contemplare. Desenează capete de perspectivă către colțuri de natură create cu pasiune, până la cel mai mic detaliu, și elemente de design ce înrămează fragmente de peisaj speciale: câmpuri cu ierburi decorative, aliniamente de platani, grădini pentru cină în aer liber sau petreceri, promenadă lounge pe malul lacului.
Amenajarea peisajului conturează o atmosferă de spa în aer liber și îți oferă la dispoziție, ca într-un traseu, o serie de spații cu caracter diferit, pe care să le descoperi și să te bucuri de ele. Unele sunt deschise, potrivite pentru evenimente și întâlniri cu prietenii și familia. Altele sunt intime, ca niște camere, spații mai retrase ce oferă liniște și îndeamnă la meditație. Proiectul folosește un limbaj arhitectural și materiale naturale ce se integrează armonios în sit, în spiritul locului.”
Irina Marica, peisagist