delicatese

by ARCA

Bun venit la o experiență culinară de neuitat în lumea gustului și rafinamentului. Te invităm să te alături unei degustări exclusive de produse marca ARCA, o adevărată aventură a simțurilor în universul delicateselor fine.

 

Gusturile autentice și ingredientele de cea mai înaltă calitate se îmbină pentru a oferi o paletă de arome rafinate și surprinzătoare. 

PASTĂ DE PĂSTRAV

Savurați rafinamentul gustului pur, cu “Pasta de Păstrăv” din colecția ARCA. Realizată din păstrăv proaspăt, din propriile noastre crescătorii sustenabile. Adăugând accente delicate de ceapă, usturoi și o picătură de zeamă de lămâie, această pastă este condimentată perfect cu sare și piper pentru a vă oferi o experiență culinară de neuitat.

ZACUSCĂ DE PĂSTRĂV ȘI CRAP

Această delicatesă combină prospețimea păstrăvului, bogat în Omega-3 și proteine, cu aroma inconfundabilă a crapului, plin de vitamine esențiale. Aromatizată cu ceapă, ardei gras, foi de dafin și piper, această zacuscă nu doar că surprinde prin gust, ci și aduce un plus de nutriție pe mesele dumneavoastră.

MARINATĂ DE CARAS CU OȚET

Produs din colecția ARCA, această marinată conține caras crescut în crescătoriile noastre controlate. Marinat la rece pentru a păstra calitatea și prospețimea, carasul este imersat într-un amestec de usturoi, ceapă, piper boabe, foi de dafin, morcov, miere de albine, oțet și sare. Procesul tehnic de marinare la rece garantează păstrarea nutrienților esențiali ai peștelui. Se recomandă consumul ca atare sau ca garnitură în diferite preparate.

MARINATĂ DE CRAP CU OȚET

Utilizând metode tradiționale îmbinate cu standardele moderne, crapul este marinat la rece într-un amestec echilibrat de usturoi, ceapă, piper boabe, foi de dafin, otet și sare, garantând păstrarea structurii și a nutrienților săi naturali. Rezultatul este un produs autentic, cu o textură fermă și un gust inconfundabil, încapsulând esența pură a mărcii ARCA. Ideal pentru a fi servit ca aperitiv sau însoțitor al mesei principale.

MARINATĂ DE CRAP ÎN SOS TOMAT

Savurați amestecul rafinat de arome din crapul marinat în sos de roșii. Această marinată a fost preparată cu crap, scufundat în bulion alături de o simfonie de ingrediente – de la usturoi și ceapă, la frunze de dafin aromate și boabe de piper. Gustul oțetului echilibrează dulceața zahărului, în timp ce uleiul de floarea-soarelui adaugă o nuanță subtilă, de nucă. Morcovii dau un strop de culoare și un strop de nutriție.

MARINATĂ PICANTĂ DE STURION ÎN ULEI

Pasionații de pește vor aprecia calitatea superioară a sturionului, un pește vechi de milioane de ani, cunoscut pentru carnea sa delicioasă și pentru caviarul prețios. Amestecat cu usturoi, ardei iute pentru un plus de vigoare, boabe de muștar, piper, foi de dafin și îndulcit cu miere de albine autentică. Marinata picantă de sturion în ulei încorporează o rețetă proprie și gustoasă. 

MARINATĂ DE CARAS ÎN SOS TOMAT

Un produs de excepție creat în cadrul ARCA. Acest preparat delicios este realizat din caras crescut în propria noastră fermă piscicolă, oferind o experiență culinară sănătoasă și autentică. Marinata este îmbogățită cu ingrediente naturale precum, pastă de tomate, usturoi, ceapă, boabe de piper, frunze de dafin, morcov, creând un amestec unic de arome și texturi. Carasul este apreciat beneficiile nutritive, inclusiv proteine de înaltă calitate, acizi grași omega-3 și vitaminele B12 și D. 

Toate aceste produse și multe altele le puteți găsi in magazinul “Peștișorul Auriu” de la subsolul Pieței Centrale din Bacău.

vă mulțumim

Vă invităm să împărtășiți cu noi părerile dumneavoastră cu privire la produsele degustate prin intermediul formularului de mai jos.